Bel: 0631950255!

Gastenboek

De Holist hoort graag van al haar cliënten en klanten en vraagt jou daarom om jouw ervaring te delen met bezoekers van deze website.

Ben je nog niet bekend met het plaatsen van een review via BizBook? Hier lees je meer.

Beoordeling
Anoniem blijven
Evalueren
De Holist
5
4 Beoordeling
 • Hanneke Luit
  01-03-2018 19:45
  Mooi initiatief, ik hoop dat er nog heel veel kunstenaars bijkomen voor een mooie beleving
 • Edgar B.
  28-05-2017 12:42
  Samen met mijn vriendin voor het eerst gebruik gemaakt van airbnb. Top Ervaring! Bij aankomst stond de koffie al klaar. Wij hebben een uitgebreide rondleiding gekregen door het rustieke (voormalig) schoolgebouw en kunstmuseum. De kamer waar wij verbleven was erg ruim, het is een gezellig en nette ruimte. Een uitgebreid ontbijt voor de volgende ochtend was al klaar gezet. 's ochtends stond er een kan verse koffie klaar voor de deur. Locatie is erg centraal, het centrum, supermarkt etcetera is allemaal op loop afstand. Al met al geweldige ervaring en zeker voor herhaling vatbaar!
 • Athichitskul Methee
  14-04-2017 09:14
  Great hospitality. Belinde always taking care of oud family. Her Galliërs is awesome. Thank you very much and we will come back again.
 • Ester Schipper
  02-01-2017 21:05
  Het is een unieke omgeving om in te verblijven, ruim opgezet in een voormalig schoolgebouw, waar je zelf ook wordt uitgenodigd om een aandeel ie leveren. De stiften liggen op tafel, Heel speciaal om nooit te vergeten. Ook communicatie en afspraken, alles prima in orde.